GENT , Burggravenlaan 115

Charmant gerenoveerd appartement nabij station Gent Sint Pieters

Plan een bezoek contacteer ons

€ 695

Referentie
64026
Type
Appartement

Dit charmante, volledig gerenoveerde appartement bevindt zich in een uniek pand, op slechts 10 min. wandelen van het station Gent-Sint-Pieters. Het appartement straalt karakter en charme uit dankzij de bijzondere architectuur van het gebouw. De woonkamer (28,5m²) biedt met zijn vele ramen een 180 graden uitzicht en veel natuurlijk licht. De woonkamer is voorzien van een zetel, tafel, stoelen en tv-kast. De slaapkamer (12m²) is ingericht met een bed, bureau en kledingkast. De keuken (9m²) is uitgerust met vitro-keramische kookplaat, dampkamp, dubbele spoelbak, frigo en diepvriezer, combi oven en voldoende opbergruimte. De badkamer (4,2m²) is uitgerust met regendouche, enkele wasbak en toilet. Aansluiting wasmachine is mogelijk in de badkamer.
Opgelet: Het plaatsen van domicilie is verplicht. Geen studenten toegestaan. Huurcontract van 9 jaar. De meubels die te zien zijn op de foto's zijn inbegrepen. Er is geen lift aanwezig.
Wenst u een bezichtiging? Contacteer ons op het nummer 09/225.0078.

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
73 m²
Woonkamer
28.5 m²
Beschikbaar op
01/10/2024
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Elektr. keuring
Nog niet aangevraagd
Type
Appartement
Verdieping
3
Huurlasten / maand
55
Huurlasten detail
Onderhoud gemeenschappelijke delen + eigen verbruik water
EPC waarde
167 kWh/m²
Gebouwscore
Perceelscore

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.