GENT , Zuidstationstraat 30

Kantoor op ideale locatie aan Gent Zuid!

Plan een bezoek contacteer ons

€ 1 950

Referentie
63966
Type
Handelspand

Op zoek naar een flexibele kantoorruimte op een ideale locatie? Ontdek deze ruime en open kantoorruimte van 285m², gunstig gelegen aan Gent Zuid.
Locatie: Ideale bereikbaarheid: Tal van openbaar vervoer mogelijkheden. Gelegen aan de voet van oprit B401. Ondergrondse parking Gent Zuid op 50m afstand. Voorzieningen in de buurt: Meerdere winkels en eetgelegenheden op wandelafstand.De ruimte: Totale oppervlakte: 285m². Indeling: Momenteel opgedeeld in vier delen met oppervlaktes tussen 25m² en 55m², maar kan volledig worden aangepast naar uw wensen dankzij de verplaatsbare wanden.Faciliteiten: Keuken: Gerenoveerde (2024) keuken voor optimaal gebruiksgemak. Sanitair: Volledig vernieuwde sanitaire voorzieningen.Contractvoorwaarden: Minimumduur: 3 jaar.Voordeel: Bij een contract langer dan 3 jaar geniet u van een exclusieve korting: 4.800 euro vermindering in het eerste jaar. Concreet betekend dit dat de huurprijs in het eerste jaar 1.950 euro per maand bedraagt. 2.400 euro vermindering in het tweede jaar. Concreet betekend dit dat de huurprijs in het tweede jaar 2.150 euro per maand bedraagt. Vanaf het derde jaar bedraagt de huurprijs 2.350 euro per maand. Voorwaarden bij kortere termijn: Bij een contract van minder dan 3 jaar wordt het verschil verrekend.Interesse? Contacteer ons via het nummer 09/225.00.78.

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
285 m²
Beschikbaar op
01/09/2024
Verwarming
CV op gas individuele EGW tellers
Parkeerplaatsen
3
Type
Handelspand
Bebouwing
Halfopen
Verdieping
1
Huurlasten / maand
235
Huurlasten detail
Jaarlijkse afrekening VMW Windsor tussen huurder en verhuurder
EPC waarde
A+
Lift aanwezig
Ja
Kelder
Ja
Gebouwscore
Perceelscore

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.