GENT , Drongensesteenweg 241 101

Appartement (2004) met gunstige bereikbaarheid

Plan een bezoek contacteer ons

€ 270 000

Referentie
64017
Type
Appartement

In de nabije omgeving van de Bourgoyen en Watersportbaan, vinden we dit appartement gelegen op de eerste verdieping van de residentie Leiepoort.
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, beide met toegang het balkon. Er is een badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting voor wasmachine voorhanden.De leefruimte met functionele open keuken is lichtrijk en treffen we aan de voorzijde. Een grote troef van dit appartement is de aanwezigheid van een privatief terras van 12m² en een grote gemeenschappelijke tuin, zowel aan de voorzijde als achterzijde.Een ondergrondse parkeerplaats kan mee aangekocht worden (€ 30.000) en toegankelijk via een eenvoudige inrit aan de zijkant van het gebouw.
Dit object heeft door zijn ligging een supergoede bereikbaarheid en verbindingsmogelijkheden. Ook diverse winkels, groen en sportinfrastructuur vinden we in de nabijheid.
Het appartement is momenteel verhuurd aan € 920 per maand. Contacteer de Fooz vastgoed voor een afspraak ter plaatse via 09/225.00.78.
Renovatieplicht: nee

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
73 m²
Grond opp.
3803 m²
Bebouwde opp.
870 m²
Woonkamer
22 m²
Beschikbaarheid
Huurovereenkomst te respecteren
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Verwarming
Elektrisch
Parkeerplaatsen
1
Bouwjaar
2004
Elektr. keuring
Ja, conform AREI
Type
Appartement
Bebouwing
Gesloten
Verdieping
1
EPC waarde
248 kWh/m²
Lift aanwezig
Ja
Kelder
Ja
Gebouwscore
A
Perceelscore
A

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.