GENT , Karel Lodewijk Dierickxstraat 60

Huis met charmante uitstraling en veel potentieel gelegen nabij de Coupure

Plan een bezoek contacteer ons

€ 365 000

Referentie
64051
Type
Villa/Woning/Hoeve

VERKOCHT! Compromis in opmaak. Ontdek deze charmante bel-etagewoning in het hart van Gent. Met een bewoonbare oppervlakte van 220m² biedt deze woning volop ruimte voor gezinnen en stadsliefhebbers. De woon- en eetkamer geniet aan een overvloed van natuurlijk licht. De keuken is modern afgewerkt en biedt voldoende opbergruimte. Op deze verdieping is ook de gerenoveerde badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet terug te vinden.
De woning heeft drie slaapkamers met een mogelijkheid tot het creëren van een vierde kamer op de derde verdieping. De volledige woning is onderkelderd en beschikt over verschillende ruimtes, aansluiting wasmachine, een handige wastafel en een toilet. Via de kelderverdieping heeft u toegang tot de gezellige stadskoer. Bijkomend beschikt deze woning nog over een ruime zolder met voldoende daglicht door de twee aanwezige veluxramen.
Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een karaktervol huis met moderne voorzieningen in de levendige buurt van Gent. Kom en ervaar zelf de potentie en unieke charme van dit huis! Neem contact op met de dossierverantwoordelijke Valentine op het nummer 09/225.00.78 voor het maken van een afspraak.






Eigenschappen

Bewoonbare opp.
220 m²
Grond opp.
78 m²
Bebouwde opp.
65 m²
Woonkamer
31 m²
Beschikbaarheid
Bij de akte
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Verwarming
Centraal op aardgas
Bouwjaar
1900
Elektr. keuring
Ja, niet conform AREI
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Gesloten
EPC waarde
331 kWh/m²
Kelder
Ja
Zolder
Ja
Gebouwscore
C
Perceelscore
C

Gelijkvloers

  Oppervlakte
Living 16 m²
Eetkamer 15 m²
Keuken 8 m²
Badkamer 5 m²

1e Verdieping

  Oppervlakte
Slaapkamer 1 12 m²
Slaapkamer 2 22 m²

2e Verdieping

  Oppervlakte
Slaapkamer 3 34 m²

Zolder

  Oppervlakte
Zolder 24 m²

Kelder

  Oppervlakte
Kelder 58 m²

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.