GENTBRUGGE , Edmond Blockstraat 24-28

Opbrengsteigendom met twee appartementen en handelszaak

Plan een bezoek contacteer ons

€ 615 000

Referentie
64049
Type
Opbrengsteigendom

Deze opbrengst eigendom omvat een gelijkvloerse handelszaak en twee appartementen op de eerste en tweede verdieping gelegen. De volledige eigendom dient gerenoveerd te worden om de entiteiten te laten voldoen aan de hedendaagse normen. Dit project is gelegen op 3 kilometer van het stadscentrum van Gent met een vlotte bereikbaarheid door het openbaar vervoer. Ook de Gentbrugse Meersen, het Keizerspark en fietsroute Scheldevallei zijn op een boogscheut terug te vinden.
Het handels gelijkvloers bestaat uit verschillende ruimten en kan dienst doen als winkel maar ook als eventuele kantoorruimte voor vrije beroepen. Met een oppervlakte van 180 m² zijn er uiteenlopende mogelijkheden om deze in te richten.
Beide appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte van 111m². De appartementen zijn als volgt ingedeeld: twee slaapkamers, een geïnstalleerde keuken, een woonkamer, badkamer en een technische ruimte. De ruime inkomhal zorgt voor toegang tot alle ruimtes van het appartement.Het handels gelijkvloers en het appartement op de tweede verdieping hebben een renovatie verplichting door de aanwezigheid van een E en F label. Het appartement op de eerste verdieping beschikt over een D-label.
De drie entiteiten zijn momenteel niet verhuurd.
Bij deze verkoop zijn 3 garageboxen inbegrepen. Voor verdere vragen of een bezichtiging ter plaatse kan u contact opnemen met de dossierverantwoordelijke Valentine op het nummer 09/225.00.78.


Eigenschappen

Bewoonbare opp.
402 m²
Grond opp.
180 m²
Beschikbaarheid
Bij de akte
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
3
Bouwjaar
1957
Elektr. keuring
Ja, niet conform AREI
Type
Opbrengsteigendom
Bebouwing
Halfopen
EPC waarde
520 kWh/m²
Kelder
Ja
Gebouwscore
A
Perceelscore
A

Gelijkvloers

  Oppervlakte
180 m²

1e Verdieping

  Oppervlakte
111 m²

2e Verdieping

  Oppervlakte
111 m²

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.