LEDEBERG , August Van Bockxstaelestraat 63

Te renoveren woning met potentieel en stadstuintje

Plan een bezoek contacteer ons

€ 269 000

Referentie
63996
Type
Villa/Woning/Hoeve

Deze woonst geniet een uitstekende ligging, nabij verschillende invalswegen en in de nabijheid van het centrum van Ledeberg en Gent. Ook de verbindingsmogelijkheden met het openbaar vervoer zijn ideaal.
Met een noordwestelijke oriëntatie is het fijn vertoeven in de aanwezige stadstuin. De keuken, leefruimte, badkamer en voorplaats situeren zich op het gelijkvloers. Op de eerste en tweede verdieping vinden we telkens 2 slaapkamers terug met telkens een oppervlakte tussen 13m² en 14m². Dit huis dient aangepast te worden aan het hedendaagse wooncomfort, maar met de nodige liefde kan deze woning omgevormd worden tot een leuke en fijne gezinswoning. Er is ook een praktische en droge kelder voorhanden. Het Keizerpark situeert zich op slechts enkele stappen en ook diverse winkels, horeca, apotheek, ... treffen we in de onmiddellijke omgeving. De woning is momenteel verhuurd aan € 980.
Een bezoek is mogelijk na afspraak met de Fooz Vastgoed via 09/225.00.78.
Renovatieplicht: nee

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
130 m²
Grond opp.
120 m²
Bebouwde opp.
60 m²
Woonkamer
20 m²
Beschikbaarheid
Huurovereenkomst te respecteren
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Verwarming
Centraal gas (teller)
Bouwjaar
1875
Elektr. keuring
Ja, conform AREI
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Gesloten
Verdieping
2
EPC waarde
295 kWh/m²
Kelder
Ja
Zolder
Ja
Gebouwscore
D
Perceelscore
D

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.