OOSTAKKER , Oudebareelstraat 41

Woning met magazijn op ruim 1.700m²

Plan een bezoek contacteer ons

€ 659 000

Referentie
63997
Type
Villa/Woning/Hoeve

Verkocht, compromis in opmaak. Deze woning met achterliggend magazijn is gelegen op een perceel van 1.787m². Dit vastgoed kent een gunstige, rustige ligging, in een residentiële woonbuurt te Oostakker.
Het woonhuis dateert uit 1976 en beschikt op het gelijkvloers over volgende ruimtes: inkom, bureau/slaapkamer, keuken en leefruimte, 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één met jacuzzi. De woning wordt verwarmd met stookolie.Het achterliggend magazijn werd gebouwd in 1985 en heeft een bruto nuttige oppervlakte van circa 490m² (gelijkvloers en eerste verdieping samen). Dit magazijn is op het gelijkvloers opgedeeld en doet dienst als garage, wellness (met binnenzwembad, sauna en fitnessruimte) en tot slot een ruim atelier/werkplaats.De eerste verdieping is momenteel leegstand en kan naar eigen behoefte verder ingevuld worden. Dit gebouw en het geheel der gebouwen an sich, is interessant voor een zelfstandige, handige harry of hobbyist.  Naast de mooie aanwezige volumes is de tuin ook zeker een grote troef!Dit vastgoed is beschikbaar vanaf september 2025. Een bezoek is mogelijk na afspraak via de Fooz vastgoed: 09/225.00.78.
Renovatieplicht: nee.

Eigenschappen

Bewoonbare opp.
165 m²
Woonkamer
40 m²
Beschikbaar op
01/09/2025
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Verwarming
Centraal mazout (teller)
Parkeerplaatsen
9
Bouwjaar
1976
Elektr. keuring
Ja, niet conform AREI
Type
Villa/Woning/Hoeve
Bebouwing
Open
Verdieping
1
EPC waarde
386 kWh/m²
Zolder
Ja
Gebouwscore
B
Perceelscore
B

Formulier

Privacy instellingen

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies op onze website. Hiermee volgen wij en derde partijen uw internetgedrag op onze website en kunnen we uw ervaring verbeteren.